Ieri, 15 februarie 2018, s-au deschis următoarele oportunităţi de finanţare prin Programul de Educaţie, Burse, Ucenicie şi Antreprenoriatul Tinerilor, 2014-2021, pentru:

    • proiecte de incluziune a copiilor romi în şcoală. Documentele de referinţă pentru acest tip de proiecte sunt: apel, ghid, formular de candidatură. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 31 mai 2018.
    • proiecte destinate specialiştilor din domeniul învăţământului preuniversitar, din Inspectoratele Şcolare Judeţene, Casele Corpului Didactic şi Centrele Judeţene de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Documentele de referinţă pentru acest tip de proiecte sunt: apel, ghid, formular de candidatură. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 31 mai 2018.
    • proiecte care se adresează şcolilor din învăţământul profesional şi tehnic. Documentele de referinţă pentru acest tip de proiecte sunt: apel, ghid, formular de candidatură. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiecte este 11 mai 2018.

Aşteptăm cât mai multe proiecte depuse la termenele limită şi dorim succes tuturor candidaţilor!