Lansam, în toamna lui 2017, primul apel pentru Mecanismul curent de finanțare prin Granturile SEE și Norvegiene. Acum, 6 ani mai târziu, privim la cele peste 200 de proiecte, în care s-au implicat sute de beneficiari din toate zonele geografice ale țării, posibile tocmai datorită acestei finanțări. Misiunea comună, aceea de a construi o Europă mai verde, mai democratică și mai incluzivă, a devenit o parte mai vie a realității noastre imediate, și datorită tuturor acestor inițiative transformatoare pentru oameni și comunități.

Știm că în spatele fiecărui succes mai nou sau care a devenit deja istorie se ascunde o poveste care așteaptă să fie spusă, o experiență care așteaptă să fie împărtășită. În acest scop, a fost gândită Campania #OurStories care se adresează tuturor actorilor care au creat împreună o schimbare, datorită Granturilor SEE și Norvegiene.

Povestea ta, inspirată de acțiunile profesorilor – agenți ai schimbării în educație sau de copiii romi și neromi care au descoperit universuri comune, alături de părinții și de profesorii lor,  poate motiva nenumărați alți oameni să se alăture misiunii noastre. Poate că ești un student care a trecut prin momente WOW într-un program de mobilitate, într-o universitate norvegiană. Poate că faci parte dintr-o comunitate în care au apărut schimbări tangibile datorită eforturilor colective ale echipei de proiect. Poate că ești un profesor care și-a dat seama că este o parte importantă din călătoria spre cunoaștere a unui elev.

Fiecare poveste adaugă o nuanță tabloului european mai extins! #OurStories așteaptă să fie spuse și să aducă în atenția publicului mai larg esența Granturilor SEE și Norvegiene.

Obiectivul Campaniei #OurStories, condusă de Granturile SEE și Norvegiene, este de a prezenta și de a celebra rezultatele semnificative ale proiectelor finanțate. Prin povești captivante și relatări de succes, campania își propune să inspire, să informeze și să angajeze o audiență diversă în Statele Beneficiare și Donatoare și din întreaga Europă, evidențiind schimbările pozitive și efectele transformative ale inițiativelor lor.

Setul de instrumente pentru Campania #OurStories (ghidul de identitate vizuală).

Găsești informații și pe Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn.

Spune-ți povestea pe una dintre paginile tale (site instituțional sau personal, blog, alte canale de comunicare) însoțită de hashtag-urile #OurStories și #GranturiSEE și lasă-ne link-ul pe pagina noastră de Facebook.